ŠOKIRANI ZDRAVKO

Mamić: Bilićeve izjave su zastrašujuće

15.07.2009 u 12:12

Bionic
Reading

Na večeri koju je Zdravko Mamić organizirao prije utakmice s Pjunikom, izvršni dopredsjednik Dinama opet je imao izjavu koja će sljedećih dana puniti naslovnice

Ionako uzburkanu hrvatsku nogometnu javnost dodatno je još jednom uznemirio Zdravko Mamić. Glavni čovjek hrvatskog prvaka je na večeri na koju su bili pozvani i novinari hvalio Zorislava Srebrića i Antu Pavlovića, no posebno poglavlje je dobio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, čije izabranike očekuju ključni kvalifikacijski dvoboji za Svjetsko prvenstvo 2010. u JAR-u - s Bjelorusijom 12. kolovoza i 5. rujna ove godine.

'Slaven Bilić je moj prijatelj, bio je veliki igrač. Ali trenerski nije postojao na topografskoj karti. Jedini klub koji je trenirao bio je Hajduk, otišao je nakon tri mjeseca. Na našu sreću postao je izbornik hrvatske reprezentacije. Bilić sada, nakon tri godine, kaže na sjednici Hrvatskog nogometnog saveza 'Radije ću biti kuhar u restoranu Stellon, nego izbornik hrvatske reprezentacije'. Pa to je zastrašujuće, to je nemoguće. Mene to sablažnjava', izjavio je Mamić na večeri, a prenose Sportske novosti.