STOPER 'BILIH'

Maloča: Protiv Zagreba očekujem nove bodove

19.08.2011 u 13:03

Bionic
Reading

Pouzdani stoper Hajduka Mario Maloča najavio je da će Hajduk nastaviti seriju dobrih rezultata, a o svom eventualnom odlasku s Poljuda nije želio puno govoriti

Prije nekoliko dana na Poljudu se pojavila informacija da je novi francuski prvoligaš Evian poslao ponudu za Danijela Subašića i Marija Maloču. Pouzdani stoper 'bilih' ne zamara se puno spekulacijama o svom odlasku.

'Svi mi igramo nogomet da bismo jednoga dana otišli u inozemstvo i nešto zaradili, no ja u ovom trenutku gledam isključivo na Hajduk s kojim želim osvojiti naslov prvaka. Što će dalje biti, vidjet ćemo. Nisam od onih koji se nakon par sezona zasite HNL-a, mislim da nije još vrijeme za odlazak', rekao je Maloča.

Kada je u pitanju naslov prvaka, puno toga ovisit će o Dinamu koji je pregazio švedski Malmö i praktično se plasirao u Ligu prvaka.

'Dinamo je odigrao zaista dobro, pogotovo Sammir i Badelj koji su odigrali utakmicu života. Moram priznati da sam više očekivao od Malmöa budući da je izbacio Rangers, no to ne umanjuje pobjedu Dinama na kojoj mu čestitam', rekao je Maloča koji je i sam nosio 'modri' dres.

Hajduk se nakon ispadanja od Stokea pribrao i visokom pobjedom u Puli najavio da će momčad trenera Balakova protiv svakoga igrati napadački i na pobjedu. U nedjelju navečer u 20 sati (prijenos - Arenasport 1) na Poljudu gostuje Zagreb i Maloča vjeruje u nastavak pozitivnog niza:

'Naravno da očekujemo dobru igru i bodove, što se mene tiče, nije bitan samo uvjerljiv rezultat, najvažnija je pobjeda i da mi nastavimo skupljati bodove. A s vremenom ćemo, kad se prinove koje su stigle do kraja uklope, biti sve bolji. Lima je već potvrdio da je pravi igrač, Miličević je pravi lider i na terenu i u svlačionici, Vuković nas je oduševio već na pripremama, James i Inoha se također nameću, a ne smijem zaboraviti ni našeg kapetana Andrića koji je pravi autoritet mladim igračima u svlačionici.'