AMBICIOZNI MARADONA

Mali Zeleni pokreće svoju televiziju

08.01.2010 u 10:29

Bionic
Reading

Diego Armando Maradona pun je ideja na kojima pokušava zaraditi jer se njegov novac brzo topi. Osim što prima plaću kao izbornik reprezentacije Argentine, odlučio je naći dodatni prihod

Nekada najbolji nogometaš svijeta, a sada prvi stručnjak 'gauča', uvijek privlači pozornost. U prošlosti je to radio fantastičnim izvedbama na terenu i kontroverznim ponašanjem izvan njega, a sada kao izbornik verbalnim ispadima, obračunima s novinarima, ali i poslovnim pothvatima.

Malom Zelenom, od kojeg u Italiji zbog neplaćenog poreza potražuju čak 37 milijuna eura, sada je sinula nova ideja kako da si popuni kućni proračun - razmišlja o pokretanju vlastite televizije i internetskog kanala.

No sve je još u fazi ideje, jer nije poznato ni tko će podržati taj megalomanski projekt, tko bi bili ulagači, kao ni format emisija koje bi se vrtjele na njegovoj televiziji.

Inače, bivša zvijezda Boce Juniorsa, Barcelone, Napolija i Seville ima dobrih iskustava s televizijom. U Argentini je 2005. imao talk show koji se mogao pohvaliti odličnom gledanošću.