GRADI SE NOVI HAJDUK

Maleš vs. Miše: Hvala i doviđenja!

26.05.2011 u 21:09

Bionic
Reading

Pomalo očekivano Ante Miše ostao je bez trenerske stolice u Hajduku. Predsjednik Hrvoje Maleš zahvalio mu se na pažnji i - smijenio ga!

Čim se vratio s puta, siguran da će vrlo skoro rješiti pitanje novog Hajdukovog stratega, Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš sjeo je za stol s Antom Mišom i pomoćnikom mu Stipom Andrijašević. Ako je kod njih i bilo neke nade da će nastaviti voditi Hajdukovu prvu momčad ona više ne postoji. Imali su ugovor do kraja sezone, a sada se Hajduk i službeno razišao s njima.

'Hvala im na suradnji u posljednjih pet kola kada su Hajduk preuzeli u nimalo lakoj situaciji. Prihvatili su se momčad kad je malo tko to htio. Uspjeli su u kratkom razdoblju čak i podići momčad', rekao je Maleš.

Postojale su neke naznake da će Miše ostati u omladinskoj školi, da će Andrijašević i on voditi juniorsku momčad. Barem je takav dogovor bio kad su preuzimali prvu momčad. No, za sada je taj dogovor stavljen na čekanje.

'U ovom trenutku je prioritet stručni stožer i križaljka prve momčad, pa ćemo se onda baviti kadrom omladinske škole', bio je neodređen Maleš.