PREDSJEDNIK HAJDUKA

Maleš: Pokradeni smo, razmišljamo o istupanju iz lige

29.08.2011 u 08:17

Bionic
Reading

Hajduk je, po mišljenju njegovih čelnika, članova stručnog stožera i igrača, teško oštećen u sudaru s gradskim rivalom Splitom na Parku mladeži te najavljuju drastične mjere

Još za vrijeme trajanja utakmice bujice negodovanja sručile su se na suca Marića i njegove pomoćnike zbog brojnih spornih detalja za koje u Hajduku smatraju da su krivo presuđene. Kap koja je prelila čašu bio je poništeni pogodak Lendrića u 87. minuti zbog čega su i trener Balakov i predsjednik Maleš bili razočarani.

'Nisam dobro vidio o čemu je bilo riječi, no odmah su me zvali telefonom oni koji su gledali prijenos i tvrde da smo oštećeni. To nije pošteno, teško je na ovaj način biti konkurencija vrlo dobroj momčadi kao što je Dinamo', rekao je Balakov i najavio kako će nešto više o suđenju reći kad pogleda snimku.

Predsjednik Maleš bio je konkretniji. Siguran je kako je Bruno Marić režirao gubitak Hajdukovih bodova te ustvrdio kako se sve radi u režiji Dinama.

'Ovo je Dinamova liga, u kojoj Dinamo mora biti prvi, ovo nam je kazna što smo im uzeli Josipa Šimunića. Razočaran sam, ne znam što drugo da vam kažem nego da smo pokradeni i da razmišljamo o istupanju iz lige. Ovakve stvari se ne bi smjele događati jer ovo nema nikakvog smisla, zar je ovo država za koju su ginuli naši branitelji', zaključio je rezignirani Maleš.