TRAŽI SE IZLAZ IZ KRIZE

Maleš, Nižetić i Cicarelli na upoznavanju s igračima

04.05.2011 u 12:45

Bionic
Reading

Novi predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i dvojica članova njegove uprave Milo Nižetić i Pavle Cicarelli obavili su danas razgovore s klupskim djelatnicima, članovima Radne zajednice, a nakon toga se prije jutarnjeg treninga i službeno predstavili igračima u svlačionici

Cilj sastanka nije bio predstavljanje novih ljudi u vodstvu Hajduka, nego njihovih planova, ciljeva, radnih zadataka, discipline i ponašanja.

Iz onog što su predsjednik i njegovi suradnici rekli igračima, najvažnije je izdvojiti da im je naglašeno da se ne namjeravaju često pojavljivati u svlačionici, što podrazumijeva da će u igračkom pogonu biti sve u redu. I igre i rezultati, prenosi hajduk.hr.

Milo Nižetić, kao član Uprave čiji je sektor struka, igračima je dao do znanja da Uprava od njih i traži i očekuje da tri preostale utakmice odigraju na najvišoj razini, da na travnjaku, slikovito rečeno, ostave dušu i srce i da su ove tri preostale utakmice, bez obzira što su dio starog prvenstva, istodobno uvod u pripreme za sljedeće. Nižetić je pohvalio igrače za dobre igre i rezultate u prvom dijelu sezone, ali i rekao da za krizu koja se dogodila ovog proljeća nije jedino opravdanje odlazak dvojice kvalitetnih igrača, Ivana Strinića i Senijada Ibričića.

'I vi koji ste ostali ste Hajduk. Proljetna kriza nastala je u svlačionici, u svlačionici treba potražiti i izlaz iz krize', rekao je Nižetić.