BOWLING U ZAGREBU

Malek osvojio Zagreb Open, Sekulić najuspješniji neregistrirani igrač

01.06.2011 u 10:59

Bionic
Reading

U povodu Dana grada Zagreba, u Bowling centru 300 održan je veliki međunarodni turnir Zagreb Open 2011. u organizaciji Zagrebačkog kuglačkog saveza

U povodu Dana grada Zagreba, u Bowling centru 300 (Savska Opatovina 36) održan je međunarodni turnir Zagreb Open 2011. u organizaciji Zagrebačkog kuglačkog saveza, koji je okupio 72 natjecateljice i natjecatelja iz Srbije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Prvo mjesto osvojio je Milan Malek (Slovenija), drugo Uroš Kus (Slovenija), a treće Damir Brnić (Bowling klub Zapad, Hrvatska).

Najbolji neregistrirani igrač bio je Tomislav Sekulić (Hrvatska), a najbolji nakon kvalifikacija Anže Grabrijan (Slovenija) sa 1245 srušenih čunjeva. Najbolju igru imao je Dario Miculinić (BK 300, Hrvatska) sa 289 srušenih čunjeva, a najbolja ženska sudionica bila je Mihaela Križamn (Slovenija), inače 21.

'Od hrvatskih predstavnika još su se istaknuli Marko Špiljar (Zapad), koji je bio drugi nakon kvalifikacija, a ukupno peti, te Danijela Vicković, najpreciznija Hrvatica', rekao je Saša Petković, tajnik za bowling u Zagrebačkom kuglačkom savezu.