sarriju na razmišljanje

Majstorija Paula Dybale spasila je Juventus blamaže protiv trećeligaša, a Argentincu učvrstila status

18.08.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Talijanski klubovi pripremaju se za skorašnji početak nove sezone. Doduše, neki klubovi već igraju ovog vikenda kup-utakmice, a oni koji su oslobođeni tih obveza odigravaju prijateljske provjere

Jedan od onih klubova iz Serie A koji nije trebao u kup-natjecanja već od ove stepenice je i torinski Juventus.

No, trener Sarri iskoristio je subotu za odigravanje prijateljske utakmice protiv trećeligaša Triestine.

I pitanje je kako bi se novi trener 'Stare dame' osjećao da Paulo Dybala jednom svojom majstorijom nije osigurao pobjedu svom klubu.

A igrao je Juventus u najjačem sastavu, nije bilo tek Cristana Ronalda, i sa svojim mega-zvijezdama stigao je tek do pobjede 1:0.

Naravno, s tim pogotkom u prvi je plan iskočio argentinski nogometaš, 25-godišnjak Paulo Dybala koji je zabio na nevjerojatan način.

Prvo je jednim potezom, pri primanju lopte, izbacio suparničkog igrača, a potom je lobom s nekih 14, 15 metara prebacio golmana Triestine.

Podsjetimo, dugo se ovog ljeta pisalo kako bi Dybala mogao napustiti Juventus, a kao novi klubovi spominjali su se Tottenham, Manchester United...

Ovim potezom, iako je kasnije promašio udarac s bijele točke, sigurni smo da je Dybala uvjerio novog trenera da zaslužuje priliku.

  • +7
Juventus - Tottenham, prijateljska utakmica, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia