VIŠE NEĆE MILIJUNE

Majka Ronaldova sina želi dijete natrag

02.01.2011 u 15:29

Bionic
Reading

Djevojka koja je rodila Cristianu Ronaldu sina i za to bila dobro plaćena promijenila je svoje mišljenje i želi dijete natrag. Sada se čeka odgovor zvijezde madridskog Reala koji se tako opet zbog nenogometnih razloga našao na naslovnicama engleskih tabloida

Priča je dobro poznata. Britanska studentica (20) je nakon jedne noći zatrudnjela s portugalskim reprezentativcem. On joj je platio deset milijuna funti da mu rodi dijete, a ona je zauzvrat ostala anonimna i odrekla se bilo kakvih prava.

Brigu o sinu koji je 'maštovito' nazvan po ocu preuzele su majka i sestra madridske zvijezde, a sada se javila prava mama.

Ona je upala u depresiju i želi dijete natrag pa makar to značilo da se mora odreći svih uplaćenih Ronaldovih milijuna. No Portugalac se već zaštitio spomenutim ugovorom prema kojem djevojka ne smije reći da je majka Ronaldovog djeteta ni svojoj najbližoj obitelji.

Neimenovani izvor blizak majci djeteta tvrdi da ona zna često telefonski razgovarati s Ronaldom iako njih dvoje uopće ne bi, prema ugovoru, morali biti u kontaktu. Tada mu zna plakati na telefon, ali ni suze nisu pokolebale Ronalda da joj dopusti da vidi svoje dijete.

'Osjeća se kao da je prodala svoju dušu. Može živjeti životom milijunaša, ali svojim prijateljima i obitelji ne može reći što se uistinu dogodilo dok je neko vrijeme nije bilo. Osjeća se usamljeno', rekao je izvor blizak djevojci.