MANDŽO OSTAO SAM

Magath nakon Čalea izbacio i Lakića

08.01.2012 u 15:56

Bionic
Reading

U nedjelju su Wolfsburgovi nogometaši stigli na zimske pripreme u Dubai. Među njima nije bilo Srđana Lakića, izvješćuju njemački mediji

Trener Felix Magath nije se želio službeno izjašnjavati oko te ipak neočekivane okolnosti. Dade se stoga zaključiti da je prekrižio Lakića za nastavak sezone. Hrvatski 28-godišnji napadač tako je definitivno došao u status u kojem su već otprije Hrvoje Čale, Patrick Helmes i Sotirios Kyrgiakos. Sve ih čeka transfer-lista i, najvjerojatnije, odlasci u druge sredine.

Lakića je, baš kao i Helmesa, u Wolfsburg iz Kaiserslauterna prije godinu dana doveo Magathov prethodnik u ulozi sportskog direktora, Dieter Hoeness.

U siječnju prošle godine potpisao je Dubrovčanin predugovor, da bi se Magathovoj momčadi priključio na ljeto. U deset zabilježenih nastupa tijekom jesenjeg dijela prvenstva, Lakić se ni jednom nije upisao među strijelce.

Tako će od trojice Hrvata koji su u Wolfsburgu započeli sezonu, proljetni dio u konkurenciji dočekati samo Mario Mandžukić, uvjerljivo najbolji strijelac kluba.