STRAŠNO!

Mafija smaknula MMA borca Salcida

07.04.2011 u 13:12

Bionic
Reading

Nasilje u Meksiku je izvan kontrole otkada je predsjednik Felipe Calderon objavio rat narko-kartelima. Žrtava je sve više, a sada je smrtno stradao MMA borac Sergio Salcido

Sergio 'Suave' Salcido (25) ubijen je na američko-meksičkoj granici zajedno s prijateljem Kevinom Joelom Romerom. Prema nekim izvještajima, nesretnici su čekali na prelazak kada se pored njihovog kamiona pojavila osoba koja je pet puta zapucala i pobjegla.

Žrtve su pogođene u glavu, prsa i ruke, a detektivi istražuju mogućnost da je ova tragedija povezana s trgovinom drogom. Navodno je jedna od stradalih osoba imala među stvarima paketiće droge.

Prema riječima Salcidovih prijatelja, borac se zaputio u Meksiko kako bi oživio svoju karijeru u MMA-u gdje je nanizao nekoliko poraza, a tamo je trenirao s Romerom koji se preselio u Tijuanu zbog manjih troškova.

'Razlog što se stalno selio je jer su mu svuda obećavali mnogo, a to su bila prazna obećanja', rekao je Salcidov prijatelj i borac Dominique Robinson.

Spomenimo da je u zadnje tri godine najmanje 34 tisuće ljudi ubijeno južno od američke granice u obračunu narko-bandi međusobno i s policijom. Među ubijenima je bilo mnogo nevinih žrtava.