odgovor na glasine

Madridski Atletico oglasio se kratko i jasno o dovođenju Hajdukovog talenta

30.03.2019 u 16:32

Bionic
Reading

Atletico Madrid, drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva, demantirala je u subotu vijest o navodnom dovođenju 19-godišnjeg Domagoja Bradarića iz splitskog Hajduka.

'Nema tu ništa', rekao je glasnogovornik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu. Neki hrvatski mediji, pozivajući se na menadžerske kuloare, izvijestili su ranije u subotu kako je Atlético Madrid pred dovršenjem posla u transferu vrijednom 10 milijuna eura.

  • +6
Hajduk – Rudeš, 25. kolo 2018./19. Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Na pitanje jesu li zaprimili ponudu ili interes Atlética za Bradarića iz Hajduka su odgovorili:

'Prijelazni rok počinje u lipnju, a Hajduk nema praksu komentirati navode iz medija o interesu drugih klubova za naše igrače'.

U Madridu izvjestitelji s madridskog stadiona Wanda Metropolitano nisu čuli za mogućnost dovođenja Hajdukovog igrača.

'Nitko ovdje nije čuo za takvu mogućnost, a u Atleticu su nam rekli da nema ništa', rekao je Isaac Suarez, novinar Marce koji u Madridu izvještava o Atléticu. 

Bradarić, 19-godišnje lijevo krilo, dosad je upisao 15 nastupa za prvu momčad Hajduka prilikom čega je dva puta asistirao. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. Odigrao je dvije utakmice za hrvatsku reprezentaciju do 21 godine.Njegova tržišna cijena iznosi 1 milijun eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.