MOURINHOVA MAGIJA

Madrid vrije, Pep bodri svoje: Nije gotovo

27.11.2011 u 13:37

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone u subotu su doživjeli prvi poraz u sezoni i to tek u 14. kolu španjolskog prvenstva! Bolji je na domaćem terenu bio Getafe sa 1:0, a pobjedu im je nakon kornera donio Juan Valera u 67. minuti

Guardiolina momčad bila je dominantnija na terenu, no do prve konkretne prilike došli su u sudačkoj nadoknadi. U 94. minuti Messi je opalio ljevicom, no pogodio stativu. Nije zabrinjavajuća samo utakmica bez pogotka za malenog Argentinca. Naime, on je samo jednom ove sezone zabio na gostovanjima, a Katalonci su van Nou Campa u šest gostovanja postigli samo osam pogodaka.

'Ako rano uspijete postići gol, onda je lako, ali nama to nije uspjelo ovoga puta. Ništa ne sugerira da je momčad kriva, dobro su trenirali, dobro su jeli i odmorili su se dovoljno. Stvarali smo prilike, ali nije išlo', rekao je nakon utakmice Pep Guardiola.

U međuvremenu, u Madridu trljaju ruke. Kraljevski klub trenutačno ima šest bodova prednosti nad najljućim protivnikom i već neki počinju slaviti naslov.

'Ima se još puno za igrati u prvenstvu. Unatoč porazu, ponovo ćemo se podići i ići prema naprijed', zaključio je Guardiola. Prvi derbi igra se u Madridu u 18 kolu.

Guardiola ni nema razloga pomišljati na predaju