RIJEČ BIVŠEG KAPETANA

Mabbutt: Modrića treba zadržati, ali ako želi – neka ide

11.07.2011 u 19:50

Bionic
Reading

Eventualni prelazak Luke Modrića iz Tottenhama u Chelsea jaka je vijest u Londonu i Engleskoj, a svoj doprinos medijskoj galami dao je i bivši kapetan Tottenhama Garry Mabbutt

Nešto stariji će se sjetiti legendarnog braniča Spursa, dijabetičara koji je nastupio u gotovo 500 ligaških utakmica za klub. Danas više nije zvijezda, ali njegova riječ na White Hart Laneu ima golemu težinu.

'Luka je odličan igrač i jasno je da će Tottenham napraviti sve da ga zadrži. Čini se i krasan dečko, ali izjave koje daje u zadnje vrijeme dokaz su da mu se glava vrti od ponuda. Svako ljeto donosi slične priče', govori iskusni Mabbutt.

'Luka i predsjednik trebaju sjesti još jednom i na Levyju je da ga uvjeri da je njegova budućnost kod nas. Ako ne uspije, neka ga pusti. Nikome u svlačionici ne treba nezadovoljan igrač, jer se to lako proširi i na druge.'

Mabbutt je igrač s najduljim stažem u povijesti Tottenhama (1982-1998), ali čini se da je i njemu jasno kako će njegov najdraži klub izgubiti veliku zvijezdu prijelaznog roka.