NEŠTO JE ZAPELO

Lyon: Posao oko Lovrena još nije gotov

11.01.2010 u 18:18

Bionic
Reading

Iako je stoper Dinama Dejan Lovren (20) prema pisanju u hrvatskim medijima pred potpisom ugovora na četiri i pol godine s Lyonom, iz francuskog kluba to zasad negiraju

Iz Maksimirske 128 su poručili da su ostali još samo neki detalji prije nego se mladi hrvatski reprezentativac preseli u Lyon, ali da još sve nije gotovo, potvrđuju i u francuskom prvoligašu.

'Ništa još nije dogovoreno oko Lovrenovog prijelaza', kazao je na web stranici Lyona savjetnik predsjednika kluba Bernard Lacombe.

'Lovren je vrlo kvalitetan i mlad igrač, no prijelaz još nije zgotovljen i još uvijek pregovaramo. U Zagrebu smo čuli da se za Lovrena zainteresirao Chelsea i još dva španjolska kluba i u ovom trenutku ništa nije riješeno. Ako dođe u Lyon, vjerujem da će se odmah uklopiti u momčad, jako me podsjeća na brazilskog braniča Edmilsona, a još je tako mlad', kazao je Lacombe.

Neki hrvatski mediji navode da Lovren odlazi za 8,5 milijuna eura te da će se uskoro priključiti Lyonu, dok francuski mediji barataju iznosom od 9,5 do 10 milijuna eura.