SAD JE SRETAN

'Lutalica' Overeem našao novo utočište

14.02.2012 u 17:02

Bionic
Reading

Prema pisanju stranih borilačkih portala, Alistair Overeem je postao 'Blackzilians', odnosno sada je član Authentic Sports Managementa koji je u vlasništvu Glena Robinsona

Nizozemski borac će se na UFC-u 146 (26. svibnja) boriti za pojas UFC-a protiv aktualnog prvaka Juniora dos Santosa, a dotad će većinu vremena provoditi na Floridi.

Naime, Overeem je pronašao trening-kamp te se zato odlučio stalno naseliti u SAD-u. Njegov izbor je pao na agenciju Authentic Sports Management (ASM).

'Otkada sam potpisao ugovor s UFC-om, znao sam da ću morati češće boraviti u SAD-u i zbog toga sam odlučio posjetiti nekoliko kampova, dvorana, menadžera i ostalih zanimljivih ljudi u ovoj industriji', rekao je Overeem. čije riječi prenosi Fight Site.

'Kada sam stigao na Floridu, u ASM, vidio sam da se ne radi samo o menadžerskoj agenciji, nego o kompaniji koja vodi brigu o svojim borcima.'

Dosad se Overeem pripremao u kampu Xtreme Couture nakon što se je u rujnu prošle godine razišao s agencijom Golden Glory. S njom se još sudi, a prije nekoliko dana izgubio je sudsku parnicu koja ga je koštala pola milijuna dolara.

Overeem je jedan od najboljih MMA boraca