KLASA JE KLASA

Luka u momčadi koja neće vidjeti Južnu Afriku

26.03.2010 u 10:07

Bionic
Reading

Kako se bliži početak svjetskog prvenstva u nogometu, tako se i sastavljaju svakojake liste vezane uz igrače. U Južnoafričkoj Republici nećemo vidjeti hrvatsku reprezentaciju, ali ni neke igrače koji bi svojom kvalitetom začinili skup najboljih reprezentacija svijeta. Ovo je sastavljena momčad od igrača čije se reprezentacije nisu kvalificirale te ih nažalost nećemo gledati na Svjetskom prvenstvu. Svoje mjesto među njima našao je i Luka Modrić

Igrači čije su se reprezentacije plasirale u južnoafričku reprezentaciju s nestrpljenjem čekaju početak prvenstva, no postoji još cijeli niz vrhunskih igrača koji nisu imali tu sreću da se njihove reprezentacije plasiraju te će tako najveći sportski događaj morati gledati preko televizije.

Engleski novinari vole se igrati raznim kombinacijama pa su tako napravili momčad sastavljenu od igrača koji neće vidjeti svjetsko prvenstvo. Među njima svoje mjesto našao je i Luka Modrić koji bi grijao klupu, kao i bosanskohercegovački napadač Edin Džeko. Definitivno momčad koja bi mnogima pomrsila račune na prvenstvu.

Njihovi izbor je sljedeći:
Vratar: Igor Akinfejev (Rusija, član CSKA Moskve)
Lijevi branič: John Arne Riise (Norveška, član Rome)
Desni branič: Rafinha (Brazil, Schalke)
Centralni braniči: Thomas Vermaelen (Belgija, član Arsenala) te Richard Dunne (Irska, član Aston Ville)
Vezni red: Seydou Keita (Mali, član Barcelone) te Darren Fletcher (Škotska, član Manchester Uniteda)
Lijevo krilo: Juan Vargas (Peru, član Fiorentine)
Desno krilo: Antonio Valencia (Ekvador, član Manchester Uniteda)
Napadači: Andrej Aršavin (Rusija, član Arsenala) te Zlatan Ibrahimović (Švedska, član Barcelone)

Na klupi bi sjedili: Vincent Kompany (Belgija, član Manchester Cityja), Dmitro Čigrinski (Ukrajina, član Barcelone), Juri Žirkov (Rusija, član Chelsea), Luka Modrić (Hrvatska, član Tottenhama), Arda Turan (Turska, član Galatasarayja) te Edin Džeko (Bosna i Hercegovina, član Wolfsburga)