KRENULO GA

Luka Modrić zabio i prvi gol u prvenstvu

21.12.2008 u 17:00

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač londonskog Tottenhama očito je u dobroj formi. Iako je bilo upitno hoće li uopće igrati zbog ozljede, Modrić je u nedjelju započeo utakmicu protiv Newcastlea

Iako je u dvoboju sa Spartakom u sklopu Lige UEFA Luka Modrić osjetio zatezanje zadnje lože i napustio utakmicu prije kraja isteka vremena te bio dvojben za ogled s Newcastleom, Harry Redknap stavio je hrvatskog veznjaka u igru.

Luka Modrić odužio se treneru na najbolji mogući način te potvrdio svoju dobru formu golom u drugoj uzastopnoj utakmici. Zabio je Luka Rusima u četvrtak, a zabio je i u 18. kolu Premiershipa, što je njegov prvi prvenstveni pogodak. Newcastle je već u 12. minuti poveo preko N'Zogbije, ali Tottenham se nije predavao. U 29. minuti, Dawson je sjajno proigrao Modrića, a hrvatski veznjak znalački je izbjegao zaleđe, a potom i poentirao za 1:1.

Tottenham, na žalost Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, ipak nije uspio izvući bod na St. James Parku jer Duff je u sudačkoj nadoknadi zabio za 2:1 to jest pobjedu domaćina.