GLASINE SE ŠIRE

Luka Modrić uskoro bi mogao napustiti Real Madrid; priča se da je trojici suigrača rekao u koji klub ide i kada

11.09.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Posljednjih nešto više od godinu dana, još nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji, španjolski mediji pišu o odlasku Luke Modrića iz Real Madrida. Selili su ga najčešće u Inter, Juventus, AC Milan…

U mnoštvu članaka i glasina o 34-godišnjem Luki Modriću, koji još uvijek igra na visokoj razini u Real Madridu, ovih dana se pojavio i članak portala Don Balon koji je poznat kao sklon senzaciji.

Tako su navodno novinari tog portala doznali da je Luka Modrić obavijestio neke svoje suigrače iz Real Madrida, s kojima je blizak, kako ozbiljno razmišlja o tome da napusti kraljevski klub, i to već u zimskom prijelaznom roku.

Naravno, čak i ako ova glasina nije točna, nije nemoguće da se to dogodi jer i treneru Reala Zinedineu Zidaneu jasno je kako je Modrić odigrao svoje najbolje utakmice i da mu karijera u kojoj je osvojio pregršt trofeja (četiri titule prvaka Europe, Zlatna lopta...) i individualnih priznanja, koliko god to neki ne žele priznati, polako ide silaznom putanjom. Godine su napravile svoje, a novi igrači koji su stigli, predvođeni sjajnim belgijskim veznjakom Edenom Hazardom, hvataju zamah.

Poznato je kako Zvonimir Boban, koji je nedavno preuzeo vitalnu funkciju u klubu kada su pojačanja u pitanju, želi u AC Milan dovesti upravo Modrića, a koji je svojevremeno dobio status njegova nasljednika u Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji.

No, prema navodima nekih izvora, Modrić se navodno povjerio Marcelu, Ramosu i Baleu da u siječnju vjerojatno odlazi u milanski Inter.

Naravno, s obzirom na senzacionalizam, ovo svakako treba uzeti s rezervom iako sve nekako ide u smjeru da će Modrić, za kojeg Real može dobiti i lijepu novčanu naknadu u vidu odštete od 20-ak milijuna eura, zaista uskoro krenuti prema talijanskoj Serie A.

  • +5
La liga, Villarreal - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Cardenas