TKO BI VIŠE PROFITIRAO...

Luka Modrić napušta Real? Na pomolu luda trampa igrača između dva europska diva!

05.04.2018 u 17:14

Bionic
Reading

Sve se glasnije priča o velikoj razmjeni igrača između dva europska nogometna diva Real Madrida i Manchester Uniteda, a u koju bi bio uključen i hrvatski veznjak Luka Modrić

Nema tjedna, a da engleski mediji ne opale neku svoju ekskluzivnu vijest, a često je tema njihovih 'provjerenih' informacija Luka Modrić. Sada ga Daily Mail seli sa Santiagoa Bernabeua na Old Trafford. Prema pisanju 'Otočana' hrvatski kapetan bi bio dio razmjene igrača koja uključuje po tri nogometaša sva svake strane.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako je prema njima realna opcija da David de Gea napokon dođe u Madrid, a drugim putem bi otišao Gareth Bale. Isto tako u Realu bi rado voljeli dovesti Paula Pogbu i Anthonyja Martiala, ali njih se u Manchesteru ne žele lako odreći pa je Jose Mourinho spreman na taj posao samo ako prema Old Traffordu krenu ključni veznjaci Luka Modrić i Toni Kroos. No ta trampa navodno nije po volji čelnika Reala koji ne žele odjednom izgubiti dvojicu važnih igrača sredine terena.

Inače, interes portugalskog stručnjaka za Modrića nije ništa novo, Mourinho obožava našeg veznjaka, a dokazao je to kada ga je i doveo u 'kraljevski klub' u ljeto 2012. dok je tamo bio trener.