oproštaj od zidanea

Luka Modrić je od navijača Real Madrida dobio veliko priznanje, ali nije imao previše volje za slavljem: Bila mi je velika čast igrati i pobjeđivati pod vašim vodstvom...

27.05.2021 u 20:28

Bionic
Reading

Iza kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića sjajna je sezona u dresu Real Madrida. Istina, nije trofejna, no Modrić je svojim igrama zaslužio veliko priznanje navijača koji su ga izabrali za najboljeg igrača 'kreljevske momčadi' u netom završenoj sezoni.

Tako je Luka Modrić (35) sada i službeno okrunjen za 'kralja Reala', a koliko ga u Madridu cijene govori i činjenica da je potpisao ugovor na još jednu sezonu iako je u 'debelim' veteranskim godinama.

'Prije svega želim vam se zahvaliti na podršci koju ste mi uvijek pokazivali. To me čini sretnim i ponosnim. Nadam se da ćemo se vidjeti uskoro na stadionu i da opet možemo uživati u ovom sportu zajedno', poručio je Luka Modrić navijačima i dodao:

'Ne volim pričati o svojim izvedbama ili igri, ali mogu vam reći da sam se osjećao dobro. Uživao sam, igrao sam puno i zadovoljan sam onim što sam pokazao', kazao je Modrić koji je ove sezone za Real u svim natjecanjima odigrao 48 utakmica, zabio je šest golova i još je četiri puta asistirao suigračima.

No, sezona za Real ipak nije bila uspješna, jasno je to i Modriću.

'Jedino što bih istaknuo vezano za momčad ove sezone je borbeni duh i otpornost koju smo pokazali. Nikad se nismo predavali u ovoj teškoj godini kada smo imali velikih problema s ozljedama, koronavirusom i činjenicom da nismo mogli igrati pred navijačima. Međutim, uspjeli smo se nositi sa svim tim problemima. Naučili smo u ovom klubu da nikad ne odustajemo i igramo do posljednjeg sučeva zvižduka. To je jedina stvar koju bih naglasio', zaključio je Luka Modrić.

Na žalost, do slavlja mu nije bilo jer je nekako u isto vrijeme objavljeno da trener Zinedine Zidane napušta Real. Ta je vijest zasjenila ovu fantastičnu nagradu koju je Luka Modrić zaslužio, a nešto kasnije se kapetan hrvatske reprezentacije na društvenim mrežama oprostio od sad već bivšeg trenera.

'Gospodine, bila mi je velika čast igrati i pobjeđivati pod vašim vodstvom. Vi ste vrh, želim vam svu sreću', napisao je Modrić.