DOSTA MU JE

Luka je sam zatražio da ga 'spursi' prodaju

14.07.2011 u 10:03

Bionic
Reading

Ne stišava se buka oko mogućeg transfera Luke Modrića. Sada je i hrvatski veznjak napravio pritisak na vodstvo Tottenhama

Hrvatski reprezentativac našao se u zrakoplovu koji je odveo momčad 'spursa' na pripremnu turneju u JAR. No kako tvrde engleski mediji, njegovo raspoloženje bilo je daleko od idealnog.

Prema informacijama otočkih novinara, Modrić smatra kako predsjednik Tottenhama Daniel Levy ne igra pošteno te je sam odlučio nešto poduzeti.

'Ako treba, sam ću od kluba zatražiti da se napravi transfer', rekao je Modrić koji je to i na kraju učinio te se tako umiješao u pregovore Chelsea i Tottenhama.

Očigledno mu je dosta bilo da stoji po strani dok su drugi odlučivali o njegovoj nogometnoj budućnosti.

No, nešto kasnije menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je kako Modrićev zahtjev za odlaskom neće ništa promijeniti u stavu kluba koji je odlučan u namjeri zadržati jednog od svojih najvažnijih igrača.

'Znamo da Luka želi otići i to što je taj svoj zahtjev napisao na komadu papira neće ništa promijeniti u našem stavu, a taj je da je Luka odličan igrač kojega ne želimo izgubiti. Nadam se da će mu boravak izvan Londona i malo nogometa odagnati misli od želje za odlaskom', rekao je Redknapp.