ZANIMLJIV IZAZOV

Luis Suarez nova meta kluba koji je mjesecima lovio Luku Modrića; tko zna, možda u budućnosti zaigraju zajedno

30.07.2020 u 07:01

Bionic
Reading

Jedna od zanimljivijih priča koja se zavrtila ovih dana je mogući transfer napadača Barcelone Luisa Suareza (33) u američku ligu (MLS), u klub Inter Miami

Prema informacijama s kojima raspolaže Mundo Deportivo Inter Miami je poslao ponudu za urugvajskog napadača, jer klub u kojem je investitor David Beckham želi dovesti veliko ime s kojim bi privukao još veću pozornost navijača, sponzora i medija.

Luis Suarez ima još godinu dana ugovora s Barcelonom, ali koji se automatski produljuje na još jednu sezonu ukoliko on odigra najmanje 60 posto utakmica.

Realno je da će Urugvajac dobiti produljenje, u odličnim je odnosima i sa prvom zvijezdom Lionelom Messijem, a iznimno ga cijene i čelnici na Camp Nou. I on bi volio odraditi još dvije godije vrhunskog nogometa, a zatim...

U jednom nedavnom razgovoru Suarez je potvrdio kako bi se želio okušati u drugim nogometnim ligama, a jedna od njih je američki MLS.

  • +4
Alaves - Barcelona, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: JOSU IZARRA / Cordon Press / Profimedia

I Suarezov sunarodnjak Nicolas Lodeiro, koji igra za Seattle Sounders, siguran je da će Barcelonin napadač kad tad zaigrati u MLS-u.

'Luis želi doći u MLS. On voli tu ligu. Uvijek me ispituje o njoj. On može zaigrati i za Seattle, iako je to težak zadatak. No znam da je samo pitanje vremena kada će doći u MLS'. Rekao je Lodeiro.

Inače, Inter Miami se često spominjao u hrvatskoj javnosti, jer se taj klub spominjao kao novi izazov u karijeri hrvatskog kapetana Luke Modrića. Bila je to sapunica koja je trajala mjesecima, ali je naš veznjak i dalje u madridskom Realu. No tko zna što nosi budućnost...