PRVA DOMAĆA POBJEDA

Luis Enrique: Ovakav nogomet želim od Rome

02.10.2011 u 16:22

Bionic
Reading

Nekada uspješni nogometaš je ovog ljeta došao na klupu Rome, a u subotu je proslavio sa svojim nogometašima prvu domaću pobjedu. Nakon poraza od Cagliarija 2:1 i remija sa Sienom od 1:1, Roma je pobijedila Atalantu 3:1

'Želio sam da se povežemo s navijačima i to sam dobio. Nakon što smo primili pogodak navijači su složno stali uz nas. Bilo je lijepo tako igrati', govorio je trener Rome Luis Enrique.

Nekada uspješni nogometaš je ovog ljeta došao na klupu Rome, a u subotu je proslavio sa svojim nogometašima prvu domaću pobjedu. Nakon poraza od Cagliarija 2:1 i remija sa Sienom od 1:1, Roma je pobijedila Atalantu 3:1.

'Atalanta je momčad u najboljoj formi u Seriji A. Skupili su najbolje rezultate dosad u sezoni i zato nije bilo čudno da su bili jači na otvaranju utakmice. No, realno gledano, nisu mogli pratiti naš ritam. Zaigrali smo kako možemo, a tada je moja Roma jako opasna. Zadovoljan sam, jer ovo je nogomet kakav želim od Rome. Igrali smo dobro, konkretno, ali i pametno i oprezno', završio je Luis Enrique.