NJEGOVO MIŠLJENJE

Ludi Irac Conor McGregor privukao pozornost pa uklonio objavu u kojoj je spomenuo i Mirka Filipovića; nitko ne zna koji je razlog...

09.04.2020 u 17:01

Bionic
Reading

Jedan 'tweet' Conora McGregora ponovno je privukao puno pozornosti, a u njemu je spomenut i legendarni hrvatski borac Mirko Filipović

Conor McGregor u srijedu navečer odlučio je nabrojati nekoliko zaštitnih znakova i najopasnijih oružja u povijesti MMA-a, a među uglednim društvom koje je istaknuo našao se i Cro Cop.

Irac je prije svega istaknuo svoju ubojitu lijevu ruku, kod Mirka je sasvim očekivano spomenuo legendarni 'high-kick', a u njegovoj se objavi pronašlo mjesta i za Andersona Silvu, Rondu Rousey, Dana Hendersona, Jona Jonesa pa čak i za njegovog najvećeg rivala - Khabiba Nurmagomedova.

'Conorova lijeva ruka. Andersonov prednji udarac nogom. Rondina poluga na ruci. Hendova bomba. Cro Copov high kick. Jonovi bočni udarci nogom u koljena koja stalno ponavlja i zapravo su jedina stvar koju čini u ovoj fazi? I ono Khabibovo omotavanje oko nogu koje podsjeća na malu sirenu. Kakav sport! Tko je najveći, to već znate', napisao je McGregor, a prenosi Fight Site.

Dio fanova kritizirao je McGregorov odabir. Neki su mu zamjerili što je odmah gurnuo sebe u prvi plan, a drugi su pak čitavu objavu protumačili kao kritiku upućenu Jonesu i Khabibu... Ima, naravno, i onih koje je oduševio njegov 'tweet', ali 'Notorious' je iz nekog razloga odlučio svoju objavu ukloniti s Twittera.