SMIJEŠNA STRANA NOGOMETA

Lovrenov komičan pad zapalio internet; i hrvatski branič našalio se na svoj račun

28.10.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Liverpool je u subotu u 10. kolu Premiershipa na svom Anfieldu svladao Cardiff City sa 4:1, a hrvatski branič Dejan Lovren privukao je pozornost padom u suparničkom šesnaestercu

Liverpool je poveo golom Salaha (10), na 2:0 povisio je Mane (66), da bi nadu gostima nakratko vratio Paterson (77) smanjivši na 2:1.

No, u završnici susreta su Shaqiri (84) i Mane (87) potvrdili pobjedu domaćih koji sada imaju 26 bodova, tri više uz utakmicu više od prvaka Manchester Cityja koji u ponedjeljak gostuje kod Tottenham Hotspura.

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool, a njegov pad u kaznenom prostoru gostiju postao je hit na internetu i predmet zezancije.

Lovren je u 76. minuti sudjelovao u jednom napadu Liverpoola, pucao glavom nakon ubačaja, ali je golman Cardiffa uhvatio loptu bez problema. Hrvatski branič se potom krenuo vraćati prema svom golu, ali se zapleo u vlastite noge i završio na travnjaku, piše goal.hr.

Nakon utakmice su krenule zezancije na Lovrenov račun, a i on se našalio poručivši da je izabrao 'pogrešno vrijeme za simuliranje'.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia