konkurent u štrajku

Lovre Kalinić tek je došao u novi klub, a njegov dolazak izazvao je burnu reakciju prvog golmana

22.01.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Član hrvatske nogometne reprezentacije, golman Lovre Kalinić, početko tjedna odlučio se na promjenu sredine te je iz engleske Aston Ville stigao na posudbu u francuski Toulouse

U želji da 'oživi' karijeru, Lovre Kalinić odlučio se na odlazak iz svog aktualnog kluba, Aston Ville, za čiju prvu momčad ove sezone nije odigrao ni sekunde.

Vjerovao je Kalinić da bi mu dolazak u francuski Toulouse trebao biti 'plus', te da će u nastavku sezone dobiti priliku i izboriti se za mjesto u Dalićevoj momčadi koja će tijekom ljeta igrati na Euru.

Međutim, tek što je došao u Francusku, nastali su problemi, jer dosadašnji prvi golman, 29-godišnji Baptiste Reynet odlučio se na štrajk.

Prema pisanju L'Equipea, Reynet se nije pojavio na treningu, a nije se niti opravdao za izostanak, želeći čelnicima pokazati što misli o dovođenju Kalinića, koji bi mu trebao biti izravni konkurent.

Naravno, bude li Reynet ustrajao u svom štrajku, to je svakako dobra vijest za hrvatskog golmana, koji bi tako imao olakšan posao za doći na gol.