PROMJENE U BAYERNU

Lošeg Klinsmanna nasljeđuje Wenger?

10.04.2009 u 09:49

Bionic
Reading

Debakl koji je Bayern doživio u Barceloni u prvoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka odlučio je i sudbinu Jürgena Klinsmanna na klupi minhenske momčadi. Kao njegov nasljednik spominje se Arsene Wenger

Poraz od 4:0 doživljen na stadionu Camp Nou praktički je bio i crveni karton za Jürgena Klinsmanna koji sigurno neće i sljedeće sezone sjediti na klupi aktualnog njemačkog prvaka. S obzirom na to da je teškim porazom, ali i blijedom igrom Klinsmann potpuno izgubio povjerenje čelnika bavarskog kluba, u Bayernu su se odlučili krenuti u potragu za njegovim nasljednikom.

Prema tvrdnjama britanskog Daily Maila, Bayern namjerava ponuditi treneru Arsenala Arsenu Wengeru čak 5,5 milijuna eura po sezoni ako sjedne na klupu minhenskog kluba.

Iako poljuljani stradanjem u Barceloni, u Bayernu se ne žele riješiti Klinsmanna do kraja sezone i od njega se očekuje da osvoji naslov prvaka, ali nakon toga će doći do rastanka. S druge strane, Wengera ugovor s Arsenalom veže do 2011. godine, no u Münchenu se nadaju da bi bogat ugovor mogao uvjeriti Francuza da preseli na Allianz Arenu.