KUD BAŠ SADA

Loše vijesti za Real Madrid i to u najgorem mogućem trenutku iako su se u 'kraljevskom klubu' na takav razočaravajući scenarij već navikli

14.09.2021 u 10:19

Bionic
Reading

Problemi za Real Madrid - pregled je pokazao da je Gareth Bale zadobio ozljedu tetive desnog koljena i da će biti izvan stroja baš kada španjolskom velikanu slijedi zgusnut raspored utakmica

Velšanin je zadobio ozljedu još na treningu u subotu prije nedjeljne utakmice protiv Celte. S treninga je otišao šepajući sa zavojem oko desne noge, a pregled u ponedjeljak je pokazao na ozljedu koja traži nekoliko tjedana mirovanja.

Loša je to vijest za 'kraljevski klub' koji očekuje čak šest utakmica u sljedeća tri tjedna, četiri u prvenstvu i dvije u Ligi prvaka.

Bale tijekom cijele karijere ima problema s ozljedama, a prošle sezone, dok je bio na posudbi u Tottenhamu, tri puta je bio na bolovanju te ukupno 68 dana nije bio dostupan.

S Realom je još gore! U madridskog velikana stigao je početkom rujna 2013. za 101 milijun eura, što je tada bio svjetski rekord po isplaćenoj odšteti za nekog nogometaša.

  • +3
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: DAX Images/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

No često je bio izvan terena, a s ovim utakmicama u kojima sigurno neće biti na raspolaganju, broj službenih susreta za Real koje je propustio penje se do 102.