Ozlijedio se Gomez

Liverpool se iznenada našao u velikim problemima; Jürgen Klopp hitno treba pojačanje, a ponuđena mu je nekadašnja zvijezda Dinama

14.11.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Nakon što se ozlijedio Joe Gomez, Liverpool se našao u velikim problemima s obrambenom linijom, a Liverpool Echo im je preporučio Jozu Šimunovića koji je bez kluba

Liverpool je ostao bez Joea Gomeza na neko vrijeme. Stoper engleskog velikana ozlijedio se na treningu engleske nogometne reprezentacije uoči prijateljske utakmice s Republikom Irskom, a već na prvu je sve izgledalo jako loše.

Gomez je pao bez da ga je itko dotaknuo i ulovio se za koljeno, a već ranije je imao teške ozlijede ligamenata. Hitno je operiran i, iako se prvo govorilo o izbivanju do kraja sezone, ima nade da se vrati i nešto ranije. U svakom slučaju Liverpool je u velikom problemu s obrambenom linijom.

Ljetos su prodali Dejana Lovrena, a od ranije ove sezone nema ni najveće zvijezde Virgila van Dijka, pa je sada i ozljeda Gomeza stigla u totalno krivom trenutku. Portal posvećen Liverpoolu, Liverpool Echo, raspisao se o potencijalnim pojačanjima koja bi mogla uskočiti i pokrpati rupu nastalu ozljedom Gomeza.

Spomenuti je portal izabrao nekoliko igrača koji nemaju ugovor pa bi mogli pomoći Jürgenu Kloppu i ekipi, a među tim igračima se našao i hrvatski branič i nekadašnja zvijezda Dinama Jozo Šimunović. Osim njega, predloženi su Ezequiel Garay, Andre Pinto i Kevin Stewart. Šimunović je od ljeta bez kluba kada mu je istekao ugovor sa Celticom, a na ljetnom je roku bio u pregovorima s Rijekom, ali taj posao se izjalovio. Tko zna, možda sada karijeru nastavi u Liverpoolu.