TRAŽENI LAJAVAC

Liverpool kontaktirao Josea Mourinha

27.02.2009 u 10:39

Bionic
Reading

Proteklih sezona Jose Mourinho je bio jedan od najcjenjenijih protivnika Liverpoola na domaćem i europskom planu, a proteklih dana američki vlasnici kluba s Anfielda htjeli su Portugalca dovesti u svoje redove

Mjesecima traje saga oko ostanka Rafaela Beniteza na Anfieldu, no nakon vrijedne pobjede 'redsa' u gostima kod madridskog Reala Benitez je najavio da nema namjeru otići.

'Želim još dugo i naporno raditi za Liverpool. Vjerujem da ćemo ubrzo završiti pregovore oko produljenja ugovora', poručio je sa Santiago Bernabeua popularni Rafa.

Ipak, američke vlasnike mora uvjeriti da mu daju veće ovlasti pri dogovaranju transfera i financijskih detalja. Logika i trenutno raspoloženje (svlačionica je u potpunosti iza trenera) nalaže da će se suradnja produžiti, no Amerikanci već imaju plan B.

'Vlasnici su pročitali da se Mourinho želi vratiti u Premiership i zanimalo ih je koliko je ozbiljan u svojoj namjeri. Stupili su u kontakt s Portugalcem, no nije to bio pokušaj uspostave čvrstog dogovora, nego više ispipavanje pulsa u slučaju da se ne dogovore s Benitezom', rekao je za The Sun neimenovani izvor iz Liverpoola.

Mourinho će, vrlo je izvjesno, kraj sezone dočekati na klupi milanskog Intera, a dotad će se znati i budućnost aktualnog trenera i uprave Liverpoola. Ako se ne dogovore, trofejni Mourinho će se imati priliku konkretno izjasniti želi li ponuđeni posao ili ne želi.