senzacija iz italije

Lionel Messi zbog svađe s upravom uskoro napušta Barcelonu, a izgleda da već ima i novi klub: 'Kraj godine donosi čudesne stvari'

07.04.2020 u 10:57

Bionic
Reading

Inter Milan želi dovesti Lionela Messija, a vjeruju kako bi mogao doći najasnije iduće godine

Lionel Messi stiže u Inter! Da, ova informacija za rubriku vjerovali ili ne ili možda čak i za emisiju Na rubu znanosti se pojavila u talijanskim medijima, a došla je od, ni manje, ni više, nego Massima Morattija koji je time zainteresirao navijače Nerazzurra.

Bivši čelnik Intera kaže kako bi to bilo itekako logično i da će Antonio Conte dobiti na poklon Lionela Messija, ako ne ovog ljet, onda sljedećeg. Istina je da argentinskom čarobnjaku na ljeto 2021. godine ističe ugovor s Barcelonom pa je to činjenica na kojoj Moratti gradi svoj optimizam.

'Nije zabranjeno sanjati. Možda čak nije bilo zabranjeno ni prije ove nesreće. Messi ulazi u zadnju godinu ugovora i sigurno ćemo ga pokušati dovesti. Ne znam mijenja li ovo oko virusa nešto, ali čini mi se da će se na koncu godine dogoditi čudesne stvari', rekao je legendarni predsjednik Intera koji je na čelnoj poziciji kluba bio od 1995. do 2013. godine.

U Barceloni trenutno traje velika svađa i Messi nije u dobrim odnosima s čelnicima kluba. Sve je krenulo kada je sportski direktor Eric Abidal optužio pojedine igrače da su radili iza leđa treneru Ernestu Valverdeu i tako mu namjestili otkaz. Toj njegovoj izjavi se žestoko usprotivio Messi i tu je krenuo rat s upravom.

Atmosferu je dodatno narušila afera s plaćenim 'internetskim trolovima' koji su navodno po nalogu uprave kluba na društvenim mrežama blatili igrače, a branili upravu nakon što je Barca ispala od Liverpoola u Ligi prvaka. Točku na i stavila je kriza izazvana koronavirusom i rezanjem plaća.

Uprava kluba je naredila igračima smanjenje plaća, a Messi je totalno poludio i prozvao upravu da bespotrebno baca ljagu na igrače koji bi i tako sami pristali na rezove dok traje pandemija. Ovako je sve ispalo nespretno, a prema nekim talijanskim i španjolskim medijima i udaljilo Messija od Barcelone.

Messi je ljut na upravu Barcelone i ulazi u zadnju godinu ugovora, a s druge strane ga raširenih ruku čeka Inter čijeg napadača Lautara Martineza želi upravo Barcelona. Ne treba ni zanemariti da u Italiji igra i Messijev najveći rival Cristiano Ronaldo.

'Lautaro Martinez je dobar dečko. Razmišlja samo o karijeri, ali moramo vidjeti hoće li biti dio transfera boljih igrača poput Messija', zaključio je Moratti.