katalonci na 'iglama'

Lionel Messi zabio najljepši gol u dresu PSG-a, ali odmah nakon utakmice sjeo u avion i stigao u Barcelonu; svi su uvjereni u isto....

08.08.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Argentinac Lionel Messi u okršaju kod Clermonta, uz asistenciju Neymaru za prvi pogodak, zabio je i dva gola. Od toga je onaj za konačnih 5:0 njegov najljepši gol u dresu PSG-a, a slobodne dane nakon utakmice odlučio je provesti u Barceloni.

Messi je postigao pogodak škaricama u završnici utakmice protiv Clermonta kojeg je PSG dobio rezultatom 5:0, a nakon odličnog debija na klupi trener Christophe Galtier je dao nekoliko slobodnih dana svojim igračima.

Messi je to iskoristio i u nedjelju je odletio za Barcelonu. Čim se pojavio u zračnoj luci El Prat izazvao je veliku pažnju, a nije mu bilo teško i podijeliti nekoliko autograma.

Navijači Barcelone se nadaju da je ova iznenadna posjeta Kataloniji veliki korak k povratku Argentinca na Nou Camp.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta i trener Xavi Hernandez već su nekoliko puta istaknuli kako žele sljedećeg ljeta vratiti Messija, a moguće je i da ovaj Argentinčev posjet katalonskoj prijestolnici iskoriste za prve pregovore u tom smjeru.

Messi s PSG-om ima ugovor do kraja sezone, a već 1. siječnja bi mogao potpisati ugovor s Barcelonom koji bi važio od 1. srpnja.