11. STUDENOGA

Lino višebojac u Zadru

11.11.2010 u 10:52

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog petka u koprivničkoj školi A.N. Gostovinski premijerno izveo novu himnu Lino višebojca, Vilibald Kovač ponovno će je zapjevati u Zadru. Bit će to u četvrtak, 11. studenoga u OŠ Krune Krstića koja je 105. domaćin Lino višebojca, jedinstvenog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT-a.

Osim što će uživati u nastupu popularnog Vilija, učenici zadarske škole natjecat će se u trčanju, skakanju u dalj, pucanju penala i izvođenju slobodnih bacanja te potezanju užeta. U tome će im pomagati sportski gost nogometaš NK Zadar Antonio Mršić, koji će obući majicu Lino višebojca kao što su to prije njega učinili i drugi hrvatski istaknuti sportaši poput Blanke Vlašić, Igora Vorija, Slavena Bilića, Manuela Štrleka, Luke Modrića, Duje Draganje, Janice Kostelić, Sandre Perković, Ivana Balića, Roberta Prosinečkog, Igora Hinića, Vlade Šole.

Lino višebojac, utemeljen prije pet godina na inicijativu legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana, započinje u 11 sati. Učenici OŠ Krune Krstića najprije će pokazati svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo, predstaviti najbolji rad na temu svijet po tvom,a zatim se prepustiti sportskim natjecanjima.