27. LISTOPADA

Lino višebojac u Kutini

26.10.2011 u 14:21

Bionic
Reading

Dario Šimić, bivši vatreni sportski je gost 126. Lino višebojca koji će se održati u četvrtak, 27. listopada u OŠ Stjepana Kefelje u Kutini. Malim višebojcima on će pokazati dio svog bogatog nogometnog umijeća i pomoći im u osvajanju bodova u trčanju, skakanju, izvođenju slobodnih bacanja, potezanju užeta i pucanju penala.

Škola domaćin koju pohađa 450 učenika uzvratit će mu prigodnim programom u kojem će pokazati svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo i fair navijanje. Kutinski osnovci pridružit će se tako tisućama svojih vršnjaka iz cijele Hrvatske koji već šestu godinu s veseljem sudjeluju u projektu Podravke, Sportskih novosti i HT-a  pokrenutom prema ideji legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana koji pored ostalog omogućava druženje s vrhunskim sportašima kao što su Blanka Vlašić, Ivano Balić, Luka Modrić, Duje Draganja, Slaven Bilić, Igor Hinić, Martina Zubčić, Ivan Ljubičić, Igor Vori, Gordan Kožulj, Filip Ude, Ivan Kelava, Ana i Lucija Zaninović, Neven i Nenad Žugaj, Samir Barač, Mario Ančić...

Kutinski Lino višebojac čiji pobjednici stječu pravo nastupa u velikom finalu i mogućnost ostvarenja svog sportskog sna započinje u 11 sati.