neka se zamisle

Lino Červar nije skrivao nezadovoljstvo nakon remija sa Srbijom, imao je posebnu poruku za svoje igrače

11.04.2019 u 20:44

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija je u 3. kolu kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo u Beogradu sa Srbijom odigrala 25:25. Izbornik Lino Červar osvrnuo se na lošu igru naših rukometaša

Gubila je Hrvatska u tim trenucima 20:19, a Lino Červar pozvao je minutu odmora. Trebalo je razdrmati naše rukometaše i motivirati ih za nastavak utakmice sa Srbijom.

'Kako ćemo se vratiti kući i pogledati ljude u oči?', pitao je ljutiti Lino svoje izabranike i nastavio:

'Koga da pogledam u oči? Gine se za svaku loptu, za svaku!'

I uspio je, na kraju je završilo 25:25, ali i dalje Lino Červar nije bio zadovoljan.

'Mislim da je trebalo izdržati ovo i kriterij suđenja i sve i opet uz to čestitke mojim igračima. Teško je igrati u ovakvim okolnostima, ali i to je za probati, u redu, zadovoljan sam borbenošću, u trenutku kad smo pali, opet smo pokazali mentalnu snagu i vratili se u igru', kazao je Červar nakon utakmice i nastavio:

'Bila je dobra utakmica, svaka utakmica je bitna zbog uigravanja i jedva čekamo da se svi vrate od ozljeda. Nadam se da će nekoliko igrača biti ovdje u lipnju, a kojih sad nema.'

  • +29
Rukomet; Srbija - Hrvatska, kvalifikacije za EP, 11.4.2019. Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Morao je Lino nekoga i pohvaliti, nisu baš svi bili tako blijedi i loši.

'Bio je slabiji protok igre i mala, slabija promjena igrača. Smogli smo snage da iskoristimo sve izmjene i da izađemo iz Beograda neporaženi. Nadam se da ćemo u Zadru slaviti, a Šego se pokazao na SP, on je naša snaga. Samo komplimente imam za njega!', zaključio je Hrvatski izbornik Lino Červar.