LOŠA PREMIJERA

Lin se osramotio: Iz igre gađao 1-10!

15.10.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Tijekom ljeta je Lin napustio New York, te je pojačao redove Houston Rocketsa, a navijači momčadi iz Teksasa su se s pravom ponadali da će veliki dio svoje čarolije sada prezentirati u njihovoj momčadi. No, bude li igrao kao u predsezonskoj utakmici ove nedjelje, bit će kandidat za - najslabijeg organizatora igre u NBA lige

Nekoliko je tjedana prošle sezone Jeremy Lin svojim sjajnim igrama u vlastitu sjenu zabacio sve najveće zvijezde NBA lige: Jamesa, Bryanta, Duranta, Wadea.

Tijekom ljeta je Lin napustio New York, te je pojačao redove Houston Rocketsa, a navijači momčadi iz Teksasa su se s pravom ponadali da će veliki dio svoje čarolije sada prezentirati u njihovoj momčadi. No, bude li igrao kao u predsezonskoj utakmici ove nedjelje, bit će kandidat za - najslabijeg organizatora igre u NBA lige.

Za San Antonio su prvi put u ovoj predsezoni igrale sve tri njegove zvijezde (Ginobili, Parker i Duncan), a Spursi su kao gosti lako pobijedili Houston 116-107 u utakmici gdje su vodili od početka do kraja.

Iako je Houston zabio 107 poena, a Lin je na parketu proveo čak 25 minuta, zabio je samo - četiri poena. Što je još poroznije u svemu, tijekom igre je imao jednu jedinu asistenciju, a napomenimo i da je gađao iz igre sramotnih 1-10. Promašio je tri trice, a izgubio je i dvije lopte. S takvim igrama Lin sigurno neće daleko dovući svoju momčad kada krene sezona.