ŽESTOKE NA TERENU

Lijepe glumice i modeli vole navijati

10.04.2010 u 09:00

Bionic
Reading

One su lijepe, one su uspješne, ali su i gorljive navijačice. Zaljubljenik u sport ne mora nužno biti muškarac; to potvrđuju i neke glumice koje su žestoke navijačice raznih klubova

Na raznim portalima često se znaju pročitati kojekakve priča pod radnim nazivom 'top 10'. Tako smo naišli i na listu deset lijepih žena koje su osvjedočene ljubiteljice sporta.

Cameron Diaz – LA Lakers
Glumica Cameron Diaz velika je zaljubljenica u Lakerse i ne propušta domaće utakmice. Uvijek u prvim redovima Diaz žestoko navija za svoj voljeni košarkaški klub.

Eva Longoria Parker – San Antonio Spurs

To da jedna Teksašanka navija za Spurse, nije nimalo čudno, no Eva Longoria Parker ima još jednu poveznicu sa Spursima. Naime, njezin suprug Tony Parker je baš član te momčadi. Ipak, američke kolege još uvijek nisu načistu navija li prelijepa Eva za Spurse zbog Parkera ili zaista obožava košarku.

Elisha Cuthbert - Los Angeles Kings
Kao prava Kanađanka, glumica Elisha Cuthbert obožava hokej na ledu. Ali premda bi se očekivalo da navija za neku od kanadskih NHL momčadi, Cuthbert pohodi utakmice Los Angeles Kingsa. Koliko obožava hokej, govori i jedan podatak iz njezina privatnog života. Naime, skoro svi njezini dečki su hokejaši, a trenutačno hoda s braničem Calgaryja Dionom Phaneufom.

Julia Stiles - New York Mets
Glumica Julia Stiles spada u red onih osvjedočenih fanova sporta. Već godinama navija za bejzbol klub New York Mets, a čak je 2006. imala čast izvesti prvi udarac na utakmici svog voljenog kluba.

Ana Kurnjikova - Miami Heat
U redu, ona ne spada među glumice, već je bivša tenisačica poznatija po svom izgledu nego nekim uspjesima u tzv. 'bijelom sportu'. Nakon što je završila svoju sportsku karijeru, Kurnjikova se skrasila u Miamiju te zavoljela košaricu i tamošnje Heate. Danas se trudi biti na svakoj utakmici Miamija.

Lucy Pinder - Southampton Saints
Engleski model Lucy Pinder, za razliku od dosad nabrojanih ljepotica, nije luda ni za košarkom ni za hokejom, već za nogometom. Navijačica je Southamptona te se čak i angažirala u kampanji svog voljenog kluba.

Jessica Alba - Golden State Warriors
Na listi ljepotica koje ljube sport našla se još jedna glumica. Jessica Alba također je, kao i većina njezinih kolegica iz branše, zaljubljena u košarku. No dok većina glumica obožava Lakerse, Alba voli Golden State Warriorse. S obzirom na to da nije u modi navijati za Warriorse, jasno je da je istinska zaljubljenica u sport.

Jennifer Lopez – NY Yankees
Pjevačica, glumica i što sve ne, Jennifer Lopez zaljubljenica je u NY Yankeese. Nije baš često viđen gost na bejzbol utakmicama, no ponekad se voli šepuriti s majicama svojih Yankeesa.

Beyonce Knowles – Houston Rockets
Vjerojatno najpopularnija pjevačica na svijetu u ovom trenutku jest Beyonce. No ona ima jednu skrivenu ljubav, a to je košarka. Obožava Houston Rocketse čije utakmice posjećuje u društvu svog supruga.

Ashley Judd – Kentucky Wildcats
I na kraju popisa, ili na početku, ovisi kako se uzme, našla se glumica Ashley Judd koja obožava sveučilišnu košarku. Naime, Ashley svako toliko posjećuje utakmice Kentucky Wildcatsa gdje je često glavna zvijezda.