U ČAST LEGENDE

Liga prvaka mladih u Dubrovniku

11.04.2011 u 16:36

Bionic
Reading

U Dubrovniku će se od 15. do 17. travnja održati Međunarodni vaterpolski turnir Tomo Udovičić za djecu rođenu 1990. godine i mlađe na kojem će nastupiti 320 igrača iz osam europskih zemalja

Ovaj turnir posvećen je dugogodišnjem treneru vaterposlog kluba 'Jug' koji je 30-ak godina radio sa mlađim generacijama dubrovačkog kluba i stvorio brojne vrhuske svjetske igrače. Tim povodom održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili trener Juga Elvis Fatović i sportski direktor Goran Sukno te najbolji hrvatski plivač s invalidnošću Mihovil Španja.

Na turniru će nastupiti 21 momčad, a dolazak su potvrdili Mladost i Medvišćak iz Zagreba, Jadran i Mornar iz Splita, Galeb iz Makarske, Zadar, Riječko Primorje, Sarajevo, dvije momčadi reprezentacije Crne Gore, Cattaro iz Kotora, reprezentacija Slovenije, Vouliagmeni iz Grčke, Barcelonetta iz Španjolske, Scuola Levante, Prorreco i Pallanuoto Trieste iz Italije, Partizan iz Srbije, Gusar iz Mlina, te Cavtat te domaći Jug Croatia osiguranje koji će sudjelovati s dvije momčadi.