POPUNA ROSTERA

Liam Huculak stigao na probu u Medveščak

02.07.2012 u 10:37

Bionic
Reading

'Liam je snažan napadač koji je iskustvo stjecao u ECHL-u. Unatoč svojoj visini, 196 cm, kliže iznimno dobro i jedan je od onih igrača koji će uvijek zaštititi svoje suigrače i napraviti sve za momčad', izjavio je trener Medveščaka Marty Raymond

Od kolovoza svlačionicu KHL Medveščak Zagreb s ostalim igračima Medvjeda dijelit će još jedan robusni napadač - Liam Huculak. Ovaj 196 cm visoki napadač, koji igra na poziciji desnog krila i za kojeg nerijetko kažu da je odličan lider i na ledu i izvan njega, u Zagreb dolazi na probni rok tijekom kojeg će se svojim kvalitetama ponovo pokušati nametnuti glavnom treneru Martyu Raymondu za kojeg je već igrao prije četiri sezone u Bakersfield Condorsima.

'Liam je snažan napadač koji je iskustvo stjecao u ECHL-u. Unatoč svojoj visini, 196 cm, kliže iznimno dobro i jedan je od onih igrača koji će uvijek zaštititi svoje suigrače i napraviti sve za momčad', izjavio je trener Medveščaka Marty Raymond.

Ukoliko uspije izboriti ugovor u Medveščaku, 29-godišnjem Kanađaninu ovo će biti premijerna sezona u Europi, kao i u Ebelu.

Uz Liama Huculaka, koji dolazi na probni rok, ugovore s Medveščakom za iduću sezonu već imaju potpisane vratari Robert Kristan i Michael Ouzas, braniči Saša Martinović, Andy Sertich, Kenny MacAulay, Geoff Waugh i Dennis Bozic, te napadači Adama Naglicha, Tom Zanoški, Alex Leavitt, Nathan Perkovich, Curtis Fraser, Adam Miller i Anthony Yelovich.