NAKON DRUGOG PORAZA

Letang: Još uvijek vjerujemo u prolaz

12.03.2010 u 08:45

Bionic
Reading

Red Bull Salzburg očigledno ne leži hokejašima Medveščaka. Ove sezone susreli su se po osmi puta i Austrijanci su upisali sedmu pobjedu

U drugoj utakmici polufinala Ebel lige Red Bull je sa 5:1 protutnjao kroz Ledenu dvoranu i poveo sa 2:0 u seriji koja se igra na četiri dobivene utakmice.

'Ovo je bila frustrirajuća utakmica, svaki put kad smo pomislili da se možemo vratiti, oni su nam zabili novi pogodak. Nećemo se predati, jer smo i protiv Graza bili u zaostatku od 2:0', najavio je trener 'medvjeda' Ted Satore.

Njegov kolega na suparničkoj klupi Pierre Page bio je presretan, ali i oprezan u najavi ostalih dvoboja.

'Dobro smo se spremili, znali smo da nas u Zagrebu čeka jedna opasna momčad. Iako smo odmah na početku zabili dva gola, nije bilo lako. To je jedna velika pobjeda u teškoj seriji. Znamo da još ništa nije gotovo', rekao je strateg Austrijanaca.

Medveščak je ulaskom u polufinale napravio više od očekivanog, no bez obzira na 0:2 u seriji, 'medvjedi' se ne namjeravaju predati.

'Salzburg je jako disciplinirana momčad koja će kazniti i najmanju pogrešku. Gubili smo i protiv Graza 2:0, pa preokrenuli. Moji suigrači imaju takav karakter da vam mogu jamčiti da i dalje svi misle da možemo proći Salzburg', da je razloga za optimizam kapetan Alan Letang.