copa america

Pogledajte kakav je fantastičan gol iz slobodnog udarca zabio Leo Messi, ali njegova Argentina ponovno nije uspjela pobijediti

15.06.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Argentina je jučer u prvoj utakmici južnoameričkog nogometnog prvenstva odigrala 1:1 protiv Čilea u skupini A, dok je u drugoj utakmici te skupine Paragvaj pobijedio Boliviju 3:1

Argentina je povela sjajnim golom Lea Messija iz slobodnog udarca s nekih 25 metara u 33. minuti utakmice, a Eduardo Vargas je izjednačio na 1:1 u 57. minuti. Bilo je to nakon što je u kaznenom prostoru srušen Arturo Vidal, te je VAR provjerom glavni sudac pokazao na penal.

Odgovornost je preuzeo baš Vidal, ali golman 'gauča' Martinez mu je obranio. No, na odbijenu loptu natrčao je Vargas koji pogađa mrežu Argentine za konačnih 1:1.

U drugoj utakmici skupine A Bolivija je povela nakon 10 minuta igre, ali je potom ostala s igračem manje na kraju prvog dijela kada je Jaume Cuellar dobio drugi žuti karton. Paragvaj je u drugom dijelu iskoristio brojčanu prednost i postigao tri gola, a strijelci su bili Alejandro Romero u 52. minuti i Angel Romero Gamarra dva puta - u 65. minuti i u 80. minuti.