koliko je teška ozljeda?

Leo Messi u novim problemima; iz PSG-a su pojasnili zašto Argentinac propušta utakmicu protiv Metza

21.09.2021 u 15:26

Bionic
Reading

PSG je na svojim službenim stranicama potvrdio da Leo Messi sigurno neće putovati s ostatkom momčadi na utakmicu 7. kola francuskog prvenstva koju Parižani u srijedu (22. rujna) igraju u gostima kod Metza

U nedjelju je PSG jed va slavio u derbiju protiv Lyona (2:1), a tu je utakmicu obilježio incident kojeg je inicirao sam Leo Messi. Argentincu nije naš najbolje 'legla' odluka trenera Mauricia Pochettina koji ga je izvadio iz igre već u 76. minuti.

Messi je bio toliko ljutit da je odbio rukovati se s trenerom, odmah su krenule priče o njegovom nezadovoljstvu u novoj momčadi... No, čini da Pochettino ipak za svoj posao jer je pokušao 'spasiti' Messija koji se u jednom duelu ozlijedio. Ni sam Messi nije to želio priznati, ali u utorak je loše vijesti na svojim službenim stranicama potvrdio PSG.

Leo Messi je, nakon što je zadobio udarac u lijevo koljeno, podvrgnut magnetnoj rezonanciji, a pregledi su potvrdili kontuziju kosti potkoljenice desne noge. Za sada je sigurno kako će Messi propustiti sutrašnju utakmicu 7. kola francuskog prvenstva u kojoj PSG gostuje kod Metza, a iz kluba su objavili kako će novi pregled biti napravljen u sljedećih 48 sati.

  • +21
PSG - Lyon Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Problem za PSG i Messija je činjenica da se radi o staroj ozljedi koju je Argentinac zaradio početkom rujna na reprezentativnoj utakmici protiv Venezuele. Tada je na njega krvnički startao Adrian Martinez i prava je sreća što je Messi tada uopće izbjegao težak prijelom noge. Pa ipak, posljedice su očigledno ostale...