drži ih u neizvjesnosti

Leo Messi odlučio još malo živcirati čelnike Barcelone; ovim je potezom dao naslutiti što ih sve čeka

05.09.2020 u 17:52

Bionic
Reading

U petak popodne je Leo Messi i službeno objavio kako će odigrati još jednu sezonu u dresu Barcelone. Odradit će ugovor do kraja i potom kao slobodan igrač otići s Nou Campa. No, čini se kako čelnici Barcelone nisu svjesni kakve će im sve probleme stvarati Argentinac kojeg su opasno naljutili...

Deset je dana trajao pravi pravcati rat, natezanje oko toga može li Leo Messi bez odštete - koja iznosi točno 700 milijuna eura - napustiti Barcelonu.

Argentinac je na kraju ipak 'kapitulirao', odlučio je odraditi ugovor do kraja te će na kraju sezone iz Barcelone otići kao slobodan igrač. A Barca će ostati bez stotina milijuna eura odštete na koju su na Nou Campu sigurno računali.

No, sada moraju računati i na to da će ih ljutiti Leo Messi cijele sezone zavlačiti i živcirati na sve moguće i nemoguće načine. Neće im Argentinac zaboraviti sve što su mu u proteklih desetak dana priuštili. A bilo je tu stvarno svega.

Zato je Messi odlučio još malo zavlačiti Barcelonu i u neizvjesnosti držati predsjednika Josepa Mariu Bartomeua i trenera Ronalda Koemana.

Naime, Messi odlukom o ostanku, logikom stvari, morao već u subotu pojaviti na treningu prve momčadi, no prije toga mu je naređeno da odradi obvezatne liječničke preglede i testiranje na koronavirus. Stoga su ga subotu ujutro svi nestrpljivo čekali kad će se Messi pojaviti u klupskim prostorijama da obavi sva nužna testiranja. No, nisu ga dočekali...

  • +12
Argentinski nogometaš Lionel Messi u dresu Barcelone Izvor: EPA / Autor: DOMENECH CASTELLO

Izazvalo je to popriličnu ljutnju i nervozu kod svih u klubu, navodno je predsjednik Bartomeu osobno pokušavao telefonski razgovarati s Messijem koji je pozive - odbijao. Napetost je rasla iz minute u minutu, svima je bilo jasno kako se Argentinac odlučio još malo poigravati i otezati svoj povratak.

Pa ipak, u neko doba dana Leo Messi je javio kako ipak ne može doći te odlučio kako će testiranje na koronavirus odraditi u svom domu!  Ako sve bude kako treba, Leo Messi bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na treningu.