privukao pažnju velikana

Legendarni trener bacio oko na Hrvata; nakon što mu je Milan oteo Mandžu, odlučio im je pokvariti planove i pred nosom im oteti novu hrvatsku zvijezdu

16.04.2021 u 14:30

Bionic
Reading

Fatih Terim želi u Galatasaray dovesti Martina Erlića iz Spezije, a žele ga i Milan i Fiorentina

Legendarni turski trener Fatih Terim trenutno je na čelu Galatasarayja u koji želi dovesti hrvatskog nogometaša. Trener kojeg nazivaju Imperatorom ne skriva svoje oduševljenje Hrvatima, a sada mu je za oko zapeo hrvatski stoper Martin Erlić koji brani boje talijanske Spezije.

Spezia, za koju su mnogi smatrali da će ekspresno završiti u drugoj ligi, drži solidno i sigurno 14. mjesto u Serie A, a velik dio zasluga za to ide upravo Erliću koji je u 23 utakmice koliko je igrao ove sezone zadivio brojne velikane, među kojima je i spomenuti Galatasaray.

Terim će ipak imati i opasnu konkurenciju pa bi mu se mogao ponoviti scenarij kakav su imali s Marijem Mandžukićem kojeg su pokušavali dovesti cijelo prošlo ljeto i zimu, ali na kraju im ga je pred nosom ukrao Milan. Sada im je konkurencija opet Milan, a tu je i Fiorentina koja je također stavila Erlića na listu želja.

'Terim želi prodati Luyindamu za dobru cijenu, a umjesto njega želi dovesti Martina Erlića iz Spezije. Fatihu se Erlić jako svidio', otkrio je turski sportski komentator Zeki Uzundurukan.

Erlić prema Transfermarktu vrijedi oko dva milijuna eura, a igra i za hrvatsku U-21 reprezentaciju.