BILO JE I VRIJEME

Legendarni Paolo Maldini javno objasnio situaciju oko Luke Modrića; sad će valjda stati nagađanja

19.07.2019 u 16:36

Bionic
Reading

Tehnički direktor Milana Paolo Maldini predstavio je nova pojačanja u svlačionici 'rossonera', ali se osvrnuo i na napise oko transfera Luke Modrića

AC Milan je pred novinarima predstavio veznjaka Rade Krunića (25) i lijevog bočnog Thea Hernandeza (21). U uvodnom obraćanju Paolo Maldini, legendarni branič 'crvenocrnih', koji obnaša od ove sezone ulogu tehničkog direktora, očekivano je nahvalio nova lica u svlačionici.

No dolazak ove dvojice nogometaša nije bila jedina tema na novinskoj konferenciji. Medije je zanimalo imas li istine da je talijanski velikan bio zainteresiran za dovođenje Luke Modrića iz Real Madrida.

'Modrić? Nikada nismo pregovarali za njega. Mi tražimo mlade i jake igrače i iskusne nogometaše uz koje će ovi prvi stasati. Igrač poput Modrića bio bi savršen, ali nikada nismo pregovarali oko njegovog transfera', otkrio je istinu Maldini.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, zadnjih nekoliko dana dosta se pisalo o navodnom prelasku hrvatskog kapetana iz Reala u Milan, ali se na te informacije narugao neimenovani dužnosnik 'kraljevskog kluba' izjavom kako 'Milan nema niti euro'.