ubojica dječjeg lica

Legendarni engleski napadač ohrabruje: City je ranjen i nije nemoguće da Dinamo prođe dalje. Ali...

11.12.2019 u 16:50

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama od 18.55 sati igraju utakmicu 6. kola Lige prvaka. Na Maksimir stiže engleski prvak Manchester City koji je već osigurao osminu finala Lige prvaka, a Dinamo na životu ostavlja samo pobjeda. Šanse 'modrih' procijenio je legendarni engleski napadač Michael Owen

'Dinamo još uvijek može proći dalje ako pobijedi Manchester City i ako Šahtar ne pobijedi Atalantu, to nije nemoguće...', kazao je u prognozi susreta Dinama i Cityja proslavljeni engleski napadač Michael Owen (39).

Zvali su ga 'Ubojica dječjeg lica', već sa 17 godina debitirao je za Liverpool (297 utakmica, 158 golova), a igrao je još za Real Madrid (45 utakmica, 16 golova), Newcastle (79 utakmica, 30 golova), Manchester United (52 utakmice, 17 golova) te Stoke City. Umirovio se 2013, godine, a za Englesku je zabio 40 golova u 89 nastupa.

'City je za vikend kod kuće izgubio od Uniteda i sada zaostaje čak 14 bodova za Liverpoolom. Ranjeni su, ali u isto je vrijeme sigurno da se žele iskupiti..., kazao je Owen i za kraj zaključio:

  • +4
Dinamov trening uoči utakmice protiv Manchester Cityja Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Ipak, mislim da će City slaviti. Dinamo će morati izaći i tražiti pobjedu, a to će onda značiti da će City imati puno prilika iz kontranapada. Očekujem pobjedu Cityja...'