STIŽE NOVA GENERACIJA

LeBron nakon zlata: Ne znam hoću li u Rio 2016.

13.08.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James, koji je u nedjelju osvojio svoje drugo olimpijsko zlato s reprezentacijom SAD-a, izjavio je kako bi londonske Igre ujedno mogle biti i njegove posljednje.

Jamesu su Igre u Londonu bile treće, nakon Atene i Pekinga. Tako je bio član brončane atenske i zlatne pekinške momčadi, a 2012. godinu će pamtiti samo po dobrome. Nakon što je osvojio svoj prvi NBA prsten s Miami Heatom mnogi mu ne bi zamjerili da je propustio OI u Londonu i proveo ljeto odmarajući se, ali njemu to nije palo na pamet.

'Bila je to sjajna vožnja, ali ne znam hoću li biti dio momčadi 2016. Imali smo uspona i padova, ali srećom, bilo je više uspona nego padova', rekao je 27-godišnji James.

'Imao sam puno snova o tome, o osvajanju NBA prstena i onda zlatne olimpijske medalje. Sretan sam što sam bio u toj poziciji i što sam bio zdrav. Sretan sam što sam to mogao učiniti za svoju zemlju', dodao je popularni 'Kralj James' koji je ponio epitet MVP-a velikog finala olimpijskog turnira.