'OPTUŽENIK' MLADEN PETRIĆ

'Laž je da sam izostao zbog mađioničarstva'

27.05.2010 u 09:22

Bionic
Reading

Hrvatska je u Estoniji bila bez pravog napadača. Razlog tome su bile ozljede, ali i privatni razlozi pojedinih reprezentativaca. Jedan od onih koji nije mogao biti u Tallinnu je Mladen Petrić za kojeg se je pisalo da mu je prioritet pred reprezentacijom mađioničarski tečaj

Mladen Petrić veliki je ljubitelj mađioničarstva, a s time ga ja zarazio brat Josip koji mu je kao 14-godišnjaku poklonio knjigu vezanu uz mađioničarske trikove. Današnji golgeter HSV-a zaljubio se je u tu vrstu zabave i čak je sudjelovao na raznim seminarima.

No iako obožava svoj hobi, Petrić zbog opsjenarstva nikada ne bi propustio okupljanje hrvatske reprezentacije i utakmice. Premda se u jednom mediju pojavila informacija o tome da je napadač bundesligaša baš zbog toga izbjegao odlazak u Estoniju, on je preko glasnogovornika nacionalne vrste Davora Gavrana to s gnušanjem opovrgnuo.

'Odgovorno tvrdim da je objavljeni napis notorna izmišljotina i najobičnija laž. Autorima takvih konstrukcija, uz sav respekt prema novinarskoj struci, ne želim davati dodatni publicitet niti ću ikada komentirati slične neistine tko god da ih plasira i s kakvim god motivom i ciljem', poručio je Petrić.