ŠVEĐANI OPTIMISTIČNI

Larsson: Ovakvu priliku moramo iskoristiti

16.08.2011 u 19:32

Bionic
Reading

Nakon 15-minutnog zakašnjenja pred hrvatske i švedske novinare, uoči posljednjeg treninga Malmöa, došli su njihov trener Rikard Norling, kapetan Daniel Andersson i napadač Daniel Larsson

Norling je u uvodu rekao:

'Ovo je velika utakmica za nas, korak smo do ostvarenja sna. Spremni smo za veliko iskušenje, respektiramo Dinamo, to je dobra momčad s dobrim trenerom. Znamo da i oni žele Ligu prvaka. No, mi smo puni samopouzdanja, u zadnje vrijeme igramo dobro a nadam se da će nas pratiti i malo sreće. Uglavnom, želimo li ući u Ligu prvaku moramo prikazati najbolju igru', kazao je Norling.

Je li prilikom ždrijeba Dinamo bio jedan od težih ili lakših suparnika?

'Svakako smo ga ubrajali među teže suparnike'.

Ipak prošli ste Glasgow Rangers, je li vam ždrijeb donio Dinamo donio kao nagradu za taj prolaz?

'Tko zna, možda je to - kazna!', rekao je Norling

Kapetan Malmöa Daniel Andersson (34), igrao je šest godina u Italiji (Bari, Venezia, Palermo, Chievo, Ancona), ovaj je srednji branič jedan od najiskusnijih švedskih igrača. Uostalom, ima i 74 nastupa za reprezentaciju...

'Ova je momčad dovoljno iskusna da ostvari ono što svi želimo. Iako iza sebe imam mnogo utakmica, dvoboj s Dinamom svakako jedan od najvažnijih u mom životu', rekao je Andersson.

A napadač Daniel Larsson, koji je zabio Rangersu gol u Glasgowu ne krije optimizam:

'Puni smo samopouzdanja i svjesni smo da imamo dobre šanse za prolaz. Tko zna kad će nam se pružiti ovakva prilika, vjerujem da ćemo to sad iskoristiti', naglasio je Larsson.